Sujuvampaan pyykinpesuun

Olemme Suomen Tekstiilihuoltoliitto ry:n jäsenyritys, ja noudatamme pesula-alan yleisiä toimitusehtoja. 

Jotta palvelun käyttö sujuisi mutkattomasti, tässä muutamia ohjeita.

-Merkitse tavarasi tekstiilitussilla tai silitettävillä nimilapuilla joita valmistaa useat toimijat. Emme vastaa nimettömistä. 

-Pyykki lasketaan aina pesulassa. Asiakkaan toivotaan liittävän itse laatimansa pesuluettelo pyykin mukaan. Jos asiakkaan pesuluettelo eroaa meidän tarkistuksesta tai sitä ei ole, on pesulan laskenta sitova.

-Tarkasta pyykkisi heti noudettaessa, jos joku muu noutaa tai vastaanottaa pyykkisi, kerro hänelle, mitä pesussa on ollut. 

-Kaikki tahrat eivät lähde, emmekä yritä tahranpoistoa, jos riskinä on tekstiilin tuhoutuminen. Tahrojen suhteen nopeus on valttia, kannattaa soittaa heti kun vahinko sattuu.

-Toimitusaika on aina tapauskohtainen.

-Muista jättää puhelinnumero. 

-Nouda pyykkisi sovittuna aikana, säilytyksestä esim kesän yli sovittava erikseen. 

-Maksutapana meillä käy kaikki yleisimmät pankki-ja luottokortit sekä käteinen. Eritellyn kuitin saat sähköpostiin tai tekstiviestinä. Myös autossa korttimaksumahdollisuus.

-Saadaksesi laskun, sinun tulee täyttää laskutustietolomake.

Laskutusehdot:

Laskut 2vk välein, Alle 100e laskuissa pienlaskutuslisä 10e. Paperilaskulisä 2,5e Viivästyskorko 8% Muistutukset ja perinnän hoitaa Ropo Capital.

-Työvaatteiden pesu torstaisin, tuo siis haalarisi viimeistään keskiviikkoiltana.

-Aukioloaikojen ulkopuolella Kittilässä nimikoidun likapyykin voi jättää takapihan katokseen omalla vastuulla.

-Muoniossa pyykit pesularakennuksen liukuoven takana heti vasemmalla olevaan karsinaan. Noudetaan tiistaisin noin puolilta päivin.